Har du lyst til at spille med i et af Danmarks bedste amatørsymfoniorkestre?

Er du stryger? Blæser? Slagtøj? Nyder du at spille klassisk musik i godt selskab?

Vi øver hver tirsdag aften i Festsalen i Holte skole, afd. Rønnebærvej, Rønnebærvej 33, 2840 Holte (20 min. til S-tog fra Kbh. – eller du kan måske få et lift med en af orkestrets andre musikere; vi kommer fra det meste af Sjælland.)

Vil du vide mere? Kontakt os.

Hvem er vi?

Vi er et fuldt udbygget, ambitiøst og velfungerende symfoniorkester, har eksisteret i 65 år og spiller 5-8 koncerter om året, rundt om i Danmark, men også i udlandet.

Vi spiller det store klassiske, symfoniske repertoire: wienerklassik, romantik og musik fra nyere tid, bl.a. nye komponister! Vi samarbejder undertiden med andre orkestre og kor om de store korværker; fx er det planen at spille Brahms Requiem i efteråret 2018.

I 2017 spiller vi så forskellige værker som Sheherazade (Rimsky-Korsakov), Sibelius’ violinkoncert, Poul Ruders Tundra, Berlioz’ Symfonie Fantastique – og masser af anden stor musik. Nytårskoncerten er naturligvis et kapitel helt for sig selv – med festlig musik i samarbejde med Rudersdal Kommunes Kulturafdeling og Musikskolens bedste elever.

Mange af Danmarks bedste professionelle musikere, også solister og dirigenter har fået deres grundlæggende orkestererfaringer i Amatørsymfonikerne.

Se billeder fra vores koncerter
Hør musik fra vores koncerter

Vil du søge optagelse i Amatørsymfonikerne?

Kontakt os på orkestrets mail (amatorsymfonikerne@gmail.com) og hør om dine muligheder; blæsergrupperne er normalt fuldt besat, men der er næsten altid plads til nye, dygtige strygere.

Det er muligt at spille med i en prøveperiode. Hver gruppe har en gruppeformand, der vurderer om du kan optages i orkestret og hjælper dig til rette.

Orkestrets økonomi er primært baseret på medlemskontingent og i et vist omfang af fondsmidler og tilskud.

  • Unge under ulønnet uddannelse samt arbejdsløse: Gratis
  • Unge i arbejde, under 30 år, samt messingblæsere: 750 kr/år
  • Øvrige: 1500 kr/år
Vil du vide mere? Kontakt os.

Find os på Facebook