Indlæser koncerter
  • Denne koncert er allerede afholdt.

Program

Gustav Mahler: Rückert-Lieder

Gustav Mahler: Lieder eines fahrenden Gesellen

Sergej Rachmaninov: Symfoni nr 2 (1906)

Dirigent

Kristoffer Kaas, dirigent, f. 1979

Kristoffer Kaas har ofte stået i spidsen for Amatørsymfonikerne. Kristoffer er en efterspurgt dirigent blandt amatørorkestre i København og omegn. Kristoffer har desuden været engageret i udlandet, hvor han bl.a. grundlagde ungdomsfestivallen Artic Youth Symphony Orchestra.
Kristoffer er uddannet som trompetist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, og har derefter studeret orkesterdirektion ved Conservatorium van Amsterdam.

Maj 2019

Solister

Marie Dreisig, sopran

Marie har en bachelor uddannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorerium og har derefter fortsat sine studier hos førende sangere i London på henholdsvis Royal College of Music og Guildhall School of Music og Drama. Hendes repertoire spænder meget bredt indenfor mange forskellige genrer.

Hun har bl.a. optrådt som solist i flere store værker for kor og orkester, og så optræder hun også gerne med sin musikalske familie i firkløveret ”De 4 Dreisiger”.

Maj 2019

William Jønch Pedersen, barytonsanger

William har en bachelor uddannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorerium og har derefter fortsat sine studier hos førende sangere i London på henholdsvis Royal College of Music og Guildhall School of Music og Drama. Hans repertoire spænder meget bredt indenfor mange forskellige genrer.

Han har sunget mange forskellige partier fra kendte operaer og operetter i både ind og udland, og som liedsanger har han især beskæftiget sig med Schumann, Brahms og Nielsen.

Maj 2019