Indlæser Begivenheder

Program

Verdi: Ouverture til operaen “Skæbnens magt”

Tchaikovsky: Rokoko-variationer

Dvorak: Symfoni nr. 9 “Fra den nye verden”

Dirigent

Jørgen Fuglebæk, dirigent

Jørgen Fuglebæk er født 1953 og er dirigentuddannet ved Royal Academy of Music, London 1980 og blev året efter Cand. Phil. i Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Jørgen Fuglebæk var pristager ved ”Ung nordisk dirigenttävling” i Sverige og debuterede med Sjællands Symfoniorkester i 1981. Han har haft talrige engagementer i ind-og udland og har modtaget flere priser for sit musikalske og pædagogiske virke. Siden 1992 har han været chefdirigent for Studenter-Sangforeningen med hvem han har indspillet en lang række cd’er. Jørgen Fuglebæk er tillige en efterspurgt instruktør ved musikstævner og dirigentkurser. Han underviser i dag i direktion ved Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Marts 2022

Solist

Adriana Rojo Ruiz, cellist

Adiana Rojo Ruiz er født i Malaga i Spanien 1990 og uddannet ved Malaga State Conservatory med videre studier ved Alfonso X University i Madrid. Adriana Rojo Ruiz er aktiv inden for næsten alle musikalske genrer: barokmusik, opera, zarzuela, tango, avantgarde og popmusik…
Ved nærværende koncert med Amatørsymfonikerne spiller Adriana et af cellolitteraturens mest populære og charmerende værker inden for romantikken: Tjajkovskijs ” Rokokovariationer”.

Marts 2022

Fortæl dine venner: